Soool
Solen och värmen och kärleken har fått kroppen att slå sig till ro. Sakta men säkert kommer man in semesterlunken och jag gillar det. Det mest spännande jag har gjort idag var att cykla jätte jätte jättesnabbt, och mer spännande än så känner jag inte för att ha just nu. Just det, jag jobbar på att fixa till min portfolio, skriva CV, leta praktikplatser och läser sommarkurs också. Men utöver det är jag ledig, höhö. Men alltså, den stress och den mängd arbete som har vilat på axlarna under delar av terminen som gått har gett mig perspektiv, det är bra nog långt kvar tills man har "mycket att göra" igen. Det är bra med erfarenheter. Snart kommer det upp lite rit och fix som jag pysslat med den senaste tiden.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Fin fågel och fin bild! Förstår precis vad du menar. Jag är hästvakt på Gotland till ett trettiotal hästar, leker bonde, bygger hagar, slår med lie, fyller vatten. Plus söker jobb, filar på ansökningar och lite annat. Men det känns inte som att jag har så sjukt mycket att göra. :-)

2010-07-29 @ 10:14:48
URL: http://www.lisamortberg.se
Postat av: Ingrid

Fiiin fågel! Och tack för bloggfeedbacken! Jag kan ge tillbaka lite och då vill jag säga att mermermermer bilder av allt ditt fina rit! Fåglar, blommor, porträtt. Underbart. Ska lägga till dig på bloglovin (är dålig på att komma ihåg sånt) nu så jag inte missar nåt. Puss!

2010-09-01 @ 20:34:12
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Karin

Carro, jag vill att du börjar blogga igen :)

2010-09-26 @ 22:51:29
URL: http://kakansfoton.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du ritar fantastiskt fint, måste bara säga det. Alla dina illustrationer är underbart finurliga och detaljrika, man blir så glad av de!

2010-10-16 @ 20:47:52
URL: http://l-al-blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0