from Alexander Wang 2007Jag gillar flätor :)

Kort hår


Kort hår kan också vara så himla fint. Det blir mycket långt och vågigt och flätat och flygit hår i mina illustrationer, men en snygg kort frisyr är också jäkligt fint.

Tyra

Kvällens ritande fick bli en bild på Tyra :)

Frida x 4


En regnig dag
Skulle kunna vara ett moln med vattendroppar. Eller en hjärna med tårar.

KarnaahEn söt liten tjej som heter Karnaah.

AppläppsaattdusläppJag gillar att rita läppar. Så himmelens mycket enklare än näsor, öron, ögon, händer... Enklare än det mesta.

Med en enkel tulipanIgår när jag var och handlade för mina sista slantar så såg jag att de sålde fina tulpaner för 39 kr. Jag tänkte att jag skulle överraska mina kära J med en bukett och rotade runt i fickor, plånbok och väska. Resultatet blev snopet nog 38 ynkliga kronor och hur djupt i väskan jag än grävde så fanns det inte en endaste ynka enkrona. Jag fick rita några tulpaner istället...

FridaJag visste inte vad hon skulle få heta, denna fina flicka, men jag döpte henne till Frida.

Med flätat hår
Att rita massor med streck kan kanske vara den bästa avslappningen och terapin.

Karin

 Det här är min vackra vän, granne och klasskamrat Karin. Jag satt ikväll och sa "jag vill illustrera en bloggerska. Vem ska jag illustrera?" och Karin svarar "mig! jag är en bloggerska!". Och det är hon ju minsann. Men det är verkligen svårt att fånga en människa, kanske kan det räddas en aning med blekrosa läppar och klargröna ögon.

NiotillfemJag gillar de små solglasögonen. Jag gillar att hon blinkar med ena ögat. Jag gillar baskern. Jag gillar det avskavda nagellacket.

Kenza
Jag hittade en sån väldigt vacker bild på Kenza, och jag tyckte att både hon och hennes halsband förtjänade en illustration. :)

Covergirl


cupcakes!
Såhär ser kvällens rit ut. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det ska vara svarta streck, inga streck eller vita streck. Hm. Godnattsingen!

Strategisk varumärkesplattform. not.
Ovan kan man skåda anledningen till min handlingsförlamning. Jag förstår inte vad som hindrar mig från att bara skriva färdigt det. Det har inte varit ont om tid, inte ett dugg stressigt, vi fick en handledning som jag valde att inte gå på, jag har haft MÅNGA timmar att skriva på under denna helg men det går inte! Jag skriver superdupereffektivt i ca 7 minuter sen gör jag halkar jag in på "klicka på alla bokmärken fjorton gånger". Vafan. Jag vill ju egentligen bara bli klar och göra roliga saker.

Fridaylove

Den här gamla godingen skickade jag in till en tävling där man kunde vinna två biljetter till friday I'm in love på Stadshuset. Om jag fick göra om den nu skulle den nog bli lite annorlunda, men så kan man ju inte hålla på. Såhär ser den ut nu ju.

vad i hela friden?

Vad är det frågan om?

Igår tappade jag mitt rouge i golvet, två sekunder senare välta jag ut en kaffekopp. Tappade pennan, blocket, glömde telefonen. Ett glas välte och gick sönder i skåpet när jag skulle ställa in en mugg och idag tappade jag en porslinsskål som gick i tre bitar. Jsg skulle nyss skära mitt ägg (hittade inte äggdelaren) och lyckades på nåt vänster skära mig i tummen. Inte så mycket, men ÄNDÅ! Jisses, nu sätter jag mig ner och rör mig inte ur fläcken.

Shabby chic


Jag skulle vilja ...... åka till Stockholm snart!

Det tar sig

 

Håret börjar växa på sig igen. Jag blir glad! Nu jäklar ska det vårdas, toppas, packas in, inte plattas och bara få växa och bli fint så jag kan ha jättelångt hår i sommar. Fråga mig inte varför jag är fixerad vid mitt hår, jag är det nu bara. Jag vill ha låångt.


En riktig donna


En hemsida med färgtryck tack
Kikade igenom min gamla praktikrapport. Vad i hela friden hade jag i huvudet när jag gjorde den? Det är kul att man sparar gamla grejer, men ibland önskar man att man skrivit ett litet dokument och förklarade bildval, varför man skrev om vissa saker och inte andra och varför man trodde att just det där var intressant.

Crapbook
Delar av min hemtenta som är en scrapbook som gått under arbetsnamnet crapbook. Den handlade om Lindex kollektion Affordable luxury, Ben & Jerrys rättvisemärkning och Exotic Snacks.

hejhejhejNej nej, det ÄR inte pysseltisdag, det är pluggtisdag. Idag är iallafall en sån dag som jag är på vansinnigt bra humör, kan ha mycket att göra med att jag spenderar pluggtisdagen hos min bästa. Det kan också ha att göra med att mina vänner är de bästa. Jag vet att många säger så om sina vänner, men jag har helt stört kul med mina vänner och de är fina och egna och alldeles speciella på varsina sätt.

RSS 2.0