PIC 2010
För ett tag sen skickade jag in denna illustration till en illustrationstävling och tänka sig, jag kom till final! Det är sex bidrag som är med i finalen och jag vore så oerhört tacksam om nån skulle vilja rösta på mitt bidrag :)

Här kan man gå in och avlägga sin röst. Röstar gör man genom att lämna en kommentar på inlägget, det står instruktioner där också.

Massa kramar!

Is it new?


Såhär min senaste förpackningsuppgift ut. Vi har alltså fått i uppdrag att förpacka nyproducerade "vintageskärp", och såhär har jag valt att göra. Jag har valt att ha quilling som koncept då det tar fram skärpets former och man har en möjlighet att ytterligare visa att varje skärp är unikt. Det finns en massa annat man kan säga och förklara med det här, men det kan klasskamrater och lärare få höra på redovisningen imorgon :)


Det dök upp en liten förfrågan här i en kommentar, om jag kan berätta lite om mig och utbildningen och sånt för de nya som hittat hit. Detk an jag ju såklart, jag har nog inte gjort den ens från början tror jag. Så det kommer inom kort!

QuillingSåna här roliga grejer har jag grejat med i skolan senaste dagarna, imorgon är det deadline och på fredag blir det redovisning. Ska försöka fota lite så jag kan visa vad det handlar om. Jag har alltså förpackat ett skärp... ehhe!

nämen!

Se där, den här lilla bloggen ligger ju på latsidan nu när det är så mycket att göra i skolan, så gissa om jag blev förvånad över hundratals besökare (för det brukar det iiiiinte vara). Kul!


RSS 2.0