18 timmar

Såhär såg det första planet ut. Det som tog mig från Arlanda till New York (Newark). Från början tänkte jag nog nästan skulle vara framme när jag kom dit, bara flyga lite till och sen vara framme i San Diego... Men när man kommit till New York har man HALVA resan kvar. Sånt sjukt stort land är det.

Jag har ganska korta ben. Väldigt korta faktiskt. Hur i hela friden får då en lång människa plats??
Himlen.
Har jäkligt många såna bilder, det var ju så himmelskt fint.
Såhär såg det ut när det var ungefär 20 minuter kvar till landning.
Sen kom jag fram, gick en liten bit till en rulltrappa, och när jag står där påväg ner ser jag min bättre hälft komma in genom dörrarna till flygplatsen. Helt fantastiskt kändes det.

Soffa, vinter, frukost

Mamma är mitt uppe i en flytt, så här om dagen kom erikshjälpen och hämtade våra soffor som vi ville bli av med. En liten stund senare slog det oss att vi nu inte hade nånstans att sitta resten av veckan... Men två madrasser och några kuddar senare så fanns det iallafall en provisorisk, ganska mysig soffa :)
Samma kväll började det snöa för första gången i år (för mig). Mysigt, men kallt och jävligt. Känns ofattbart bra att mitt flyg till Caaalifoorniaa går på tisdag morgon.
Morgonen efter var det vintrigt och krispigt ute, och då passar det ju extra bra att äta en mysig frukost inne.

Tillåt mig presentera

Vår alldeles fantastiska lilla katt Leda. Hon kom till familjen när hon redan var en vuxen, för familjen hon bodde hos hade blivit allergiska. Hon är en såndär "hårlös" katt, men hon har ovanligt mycket päls som är alldeles alldeles sammetsmjuk. Jag brukar säga att hon är min bebis. Hon är den varmaste lilla varelsen i världen, och det bästa hon vet är att ligga på en filt nedanför ett kokhett element.
På nätterna växlar hon mellan sova hos mig och hos min lillasyster, hon börjar i syrrans rum tills hon somnat, sen tassar hon ut till mig. Om jag också redan somnat trycker hon tassarna i ansiktet tills jag vaknar och sen lägger hon sig till rätta vid min arm/axel. Nån gång när jag somnat går hon därifrån och sen ligger hon alltid inne hos syrran när hon vaknar på morgonen. Då tassar hon ut igen, mamma ger henne mat, hon dricker vatten direkt ur kranen i badrummet, sen går hon och väcker mig med tassarna i ansiktet igen.
Hon tycker väldigt mycket om att åka bil. Hon gillar inte att äta fiskbitar, bara gelen som är runt omkring, men allra helst äter hon torrfoder som hon skopar över i vattenskålen (en och en) och äter med tassen. Gulligaste!
Framförallt är hon världens mest förstående katt och kommer ALLTID om man är ledsen. Ja just det, egentligen så är hon ganska bestämd och ska ha allt på sitt vis. Hon är bäst.

RSS 2.0