Gatspan

Jag var på stan igår, fikade med den snygga som jag skrev. När vi skulle gå kom en kille med kamera fram. Han ville att vi skulle hjälpa honom med en sak. GATSPAN! För er som inte vet så är gatspan en liten återkommande del i tidningen varje vecka. Den där delen där en människa står mitt i stan och berättar vart den köpt alla sina kläder och posar lite nöjt. Den delen som jag brukar titta på och undra vem f*n de hittat och varför den ska vara med som nån sorts mode-människa. Nu ska jag vara med. Jag hade på mig kläder från HM, Gina och Dinsko. OCh mammas lusekofta. Fett hår. Jag ska aldrig mer uttala mig ont om folk som är med. Aldrig.

Jag är så ljuv

Nu har jag fått på mig ansiktet, så jag kan gå ner på stan och visa mig bland folk. Jag ska ju för tusan visa mig bredvid en av mina snyggaste kompisar, också känd som Carolina Andersson. Iallafall, rubriken syftar på bilden nedan. Ibland stannar jag till inne i köket, där det är bäst ljus, trycker av kameran ca 10 gånger och har sen 10 nya prettobilder på mig själv. Efter att jag tagit denna bild kollade jag på den och sa högt för mig själv "jag är så ljuv". VEM GÖÖÖR SÅNT? Därför tog jag en o-ljuv bild efteråt. Sen kan man ju tycka att jag är alldeles röd i ansiktet. Ja. Och det röda är nog något överdrivet på fotona. Hoppas jag. So long!

Kärt återbesök

Jag har inte kikat in här på år och dar, trots det är det några tappra själar som kikar in varje dag! Jisses, förlåååt mig. Jag tänkte såhär: Jag vill nog blogga lite mer "vanligt" lite sådär tråkigt och vardagligt, inte rita nånting till varje bloggpost. Nån dag kanske jag vill ta kort på vad jag ätit, eller vem jag fikat med. En annan dag kanske jag vill berätta att jag nyss landat i Los Angeles (för det tänker jag göra om ungefär en månad!). Och en och två andra dagar lägger jag kanske upp en liten illustration.
Illustrationer förresten! De kommer garanterat att dyka upp här, och ibland kanske här.
Snart snart snart, ska jag skriva lite mer. Förresten så vore det ju kul om så många som möjligt ville komma när jag har vernissage! Ja! Kom! :)

RSS 2.0