Blogg.seDuktiga fina Karin är med på blogg.se:s hemsida, och då fick mitt ansikte faktiskt också vara med där. Tänka sig, att man mötte sig själv när man skulle logga in :)

The sign said headshot


Tillbakaa

Okej. Nu börjar jag om. Igen. Jag har fått för mig att jag ska vara kreativ och rolig och rita och pyssla här i bloggen. Men egentligen så var det inte det som var anledningen till att jag ville ha en blogg. Jag ville ju skriva vad jag har gjort om dagarna, lägga upp bilder, lägga upp illustrationer och göra allt möjligt som jag förr i tiden hade kära gamla bilddagboken till. Men det är svårt. Jag får för mig att man måste vara så jäkla speciell. Men speciell för vem? För mina vänner som läser den här bloggen? Och E G E N T L I G E N så är jag ju faktiskt en människa som det bara finns en enda av (som med alla människor) och då är jag ju redan ganska speciell (jaja, lika speciell som alla andra människor). Svammel dravel. En illustration har jag iallafall gjort ikväll.


Skolanheladagenvarjedag

Det är klent med uppdateringar, det blir liksom lite sporadisk uppdatering. Det beror mest på att jag och fröken Östblom sitter i skolan jämt. Tråkigt men sant.

Såld
Ååh! Jag är helt såld på att göra såna här. Kan... inte.... sluta.

Nyårsafton
Nyårsaftonen var väldigt bra. Vi åt en massa god mat, gick på fest och skålade i skumpa.

Hejsan hoppsan
Den här bilden hade mått bra om jag lagt ner tid på att rita HÅR men jag orkar inte :)

BästaFröken till höger här är så himla bra. Hon är alltid som man vill att en vän ska vara. <3

Gott nytt årFöre jul spenderade jag två dagar i Bollnäs med min bästa, här är lite hur det såg ut. Vi åt massa god mat, shoppade de sista julklapparna, klädde julgranen, promenerade i kylan och mådde väldigt bra. Gott nytt år hörni!

JulaftonSåhär såg min julafton ut :)

RSS 2.0